nuffnang

Thursday, August 4, 2011

bawak baby comel

Assalamualaikum...~





dah sebulan tak update blog sebab sibuk sangat dengan praktikal. esok mengajar, malam ni tidur pukul 3 pagi for sure. phewww penat betul. cabaran-cabaran, tapi nak buat macam mana kan? kena terima la sebab aku yang pilih nk teruskan macam ni. jadi berusaha untuk kejayaan diri sendiri. walaupun banyak pahit dari manis untuk praktikal kali ni. sedih ja rasa. sabar~ ok sebenarnya nak cerita yang lain. tapi terbuat luahan perasaan pulak. huhu

btw, 2 minggu sebelum puasa, aku balik kampung aku iaitu Perlis ja pun.haha sebab aku duk Sungai Petani, dekat saja. sebelum sampai Perlis aku drop by Pendang untuk ambik anak buah aku yg comel tu. satu-satunya anak buah aku yang paling aku sayang. hari-hari duk rindu ja..wuwwuwuwu...
aku balik hari khamis terus p ambik dia. sebelum khamis tu, aku n abg g cari car seat...penat ohh! susah betul nak cari. finally jumpa jgk...nasib baik :)

dia duk dengan tok belah mama dia. kesian sangat dengan budak ni sebab kecik-kecik (baru 6 bulan) dah kena tinggal sebab ma dia g kursus 6 bulan sampai bulan 12 nanti. :'(
papa dia pulak which is abg aku, masih keja di Sibu, Sarawak..huhu
anak buah aku nama Ahmad Durrah..comel jgk nama dia..hehe

ok, dah masuk tol Pendang terus serbu rumah, tak pandang kiri kanan dah. sampai-sampai ja bagi salam dan terus jumpa my baby yang comel tu... alolololo acu rindu sgt.. mata dia berair je..macam baru pas nangis...huhu..mainmain dengan dia kejap bagi dia selesa dengan aku then pack baju n barang dia terus masuk dalam kereta.. aku dukung dia n try letak dalam car seat. keajaiban telah berlaku. dah la aku sorang. aku risau gila kalau-kalau dia tamau duk dalam seat tu..tp dia duk diam ja..bagi mainan dia seronok duk main dengan mainan tu ja...sepanjang perjalanan aku sembang-sembang la dgn dia. mungkin dia boring dengar aku ckp. trus dia tidur. haaaa nasib baik.. smpai tol Alor Setar, dia jaga. nasib xnangis. tengok aku ada dia senyumn gelak2 ja tgk aku...nasib baik lg. aku teruskan perjalanan. just sekali ja berenti sebab diabuat perangai. aku bg dia main stereng kjp. pastu letak balik then terus bwk keta laju2. tgk2 dia tertidur lagi. lega2 ..smpai rumah ja pukul 7 dah...dia terjaga.

smpai-sampai ja, terus bawak masuk rumah bagi jumpa mak tok. mak tok suka cucu dia datang. tp malam tu dia nangis dekat sejam..wuwuwuwuw...kesian btl. pujuk-pujuk bawak naik kereta. baru dia diam n tidur...sepanjang dia duk umah aku. dia demam.kesian nya. kena bawak p klinik. nasib dia suka makan ubat. haha..seronok ja dia bleh makan ubat. antar balik Pendang, tengok2 kena demam campak pulak. lagi kesian. minggu lepas aku xamik dia pun.p tengok n mainmain ja...huhu. tp tp tp acu rindu Durrah lagi. nanti kita jumpa lg k syg 






main sembur air liur sorangsorang


gelakgelak ngn acu. time nie tengah demam aku jaga dia :)


bagi nyotnyot ngn tepuktepuk montot terus tdo :))

kat klinik...
muka sedih sebab dmm.kena paksa lekat coolfever lg sedih muka..hehe



kat pendang..Durrah da sihat.. :D





 ♥  U






ok bubye~


Wednesday, June 8, 2011

Pokok


Assalamualaikum~





Pokok – Meet Uncle Hussain

Tersesat malu bertanya
Tak tahu tak tahu kemana
Terlalu banyak alasannya
Ku terdiam
Menyusur dikaki lima
Terlihat bayang wajah kelmarin
Tersentuh hati bagai luruh
Tanya sama pokok apa sebab goyang
Jawab angin yang goncang
Terbang burung terbang
Patah sayap diduga
Seandainya rebah
Kau masih ada
Terlalu mahu dan mahu
Terlupa apa yang perlu
Terlalu banyak alasannya
Duk terdiam
Tak mudah namun tak susah
Terserah atas pilihan
Tersentuh hati mula luruh
Tanya sama pokok apa sebab goyang
Jawab angin yang goncang
Terbang burung terbang
Patah sayap diduga
Seandainya rebah
Kau masih ada
La la la la la la la la la
La la la la la la la lalalalalaaaa
Kau masih ada
Kau masih ada
Kau masih ada
Terlalu mahu dan mahu
Terlupa apa yang perlu
Terlalu banyak alasannya
Duk terdiam
Tak mudah namun tak susah
Terserah atas pilihan
Tersentuh hati mula luruh
Tanya sama pokok



ps: suka lagu nie,walaupun tak suka kat taja. opsss~  kita enjoyyyy :))

Tuesday, June 7, 2011

Karma by FAIZAL TAHIR




aku pilih video nie sbb boleh nampak real FT. takda mekap2..
suara pun life lagi best dr official video dia
tp thumbs up! juga utk officialvideo FT untuk lagu Karma :)


Karma_FAIZAL TAHIR


Seumur hidup memang tak mungkin
Untuk aku terus bersamamu
Seumur hidup hanya untukmu
Menyakitkan memuaskan dirimu


Chorus
Halalkan segala makan dan minumku
Cari aku kira kau masih berani
Berdepan realiti
Hey hey jangan kau sentuh
Aku bukan boneka
Kamulah kamu
Aku bukan boneka
Kelak kau tahu
Lewat harimu



Lima tahun dalam kegelapan
Hari ini kau bebas berjalan
Lima tahun dalam kebenaran
Hari ini hari kamu dan aku

Ulang Chorus

Dan karma kan mengambil tempat
Menjemput kau buatku
Ku harapkan kau kembali


Hey hey biar kau tahu
Aku bukan boneka
Akulah aku
Aku bukan boneka
Kini kau tahu
Lewat hariku


Biar kau tahu
Aku bukan boneka
Akulah aku
Akulah aku
Kini kau tahu
Lewat hariku





*
*
*
*
*





Kawan-kawan aku semua mungkin tahu aku suka sangat-sangat dengan Faizal Tahir. kalau boleh, semua nk tiru macam dia. Baju, spek mata dan style dia. tapi dia lelaki kan. Aku kena ubah la sikit, tak boleh ikut 100% :) Baju superman macam dia tu dah ada, tapi nak lagi banyak-banyak buat collection. heeee~ spek mata lak. tiba-tiba aku suka style gladiator macam FT pakai tu. opss maaf, mungkin terlalu obses dengan dia. gasak lah ;) ok. sekarang nk cerita pasal video Karma tu ya..

kalau baca pada lirik, mungkin kita boleh tengok satu penyesalan seorang insan. mungkin juga amaran  pada seseorang tentang diri dia yang orang pandang sebelah mata. tak tengok betul-betul. haha betul ke apa yang aku ulas nie? tak pandai sangat la. Btw, suka sangat lagu ni, best :)




hatyai :)






* semua lagu FT aku suka..teheee~


Wednesday, May 4, 2011

Mengidam

Assalamualaikum...~





dh lama teringin nak pegi Toy Museum..Finaly, dapat jugak pegi walaupun sesat...lepas sampai Batu Feringgi nu....padahal dekat je....area tanjong Bungah je pun...pusing kali kedua baru nampak. laaaaaaa~ signboard  xda.. patut la tak nampak. museum nie mcm tersorok sikit. eh tak tak...dia berada antara bangunan yang tinggi, jadi dia xkelihatan sbb dia rendah je. signboard dpn pun xnampak tulis toy museumnya. apa lagi, jom kita masuk. tak sabar nak tengok toy2 yang kiut miut tu and yang limited edition punya heee. oh lupa, tiket fee RM10 sorang =) jom jom...





 oooo seksi :D






masuk-masuk ja, banyak gila toy. aku bukan kenal sangat. tengok-tengok ja. orang lain tolong explain nie toy apa, cita apa. yang aku kenal superman ja..heeeheh. wall e, shrek comel ada skali ngn anak-anak dia. lagi lagi  toy yang scary pun ada. dalam museum tu pun scary. hahaha. pegi sorang memang xmasuk dah. :P


ada juga toy yang besar-besar. yg kiut-miut..teheee~



   





ok next~




pegi Tutti Frutti  kt Island Plaza, Penang yay! ngidam lama dah. baru berpeluang pegi. best best sebab die layan diri. first, pilih nk cup apa. color hijau regular. color merah large. ok ok amik hijau je.jgn membazir :)
lepas pilih cup, kita pilih nak yogurt flavour apa. tak ingat la nama-nama flavour dia. yang aku ingat chocolate nye flavour ja hee. kita bleh campur2 yogurt tu. pastu isi la cup tu dengan yogurt sampai melimpah-limpah pun xpa. yang penting boleh campur flavour yogurt tu.


then, pegi next station isi topping. waaaaaaaaaaaa.topping dia suma best best. suma nak ambik. tp tp jangan membazir,. makin berat, makin mahal!


dah settle suma, tiba masa untuk timbang berat badan. eh eh silap. timbang yogurt yang kita amik tadi la. teng teng teng...18 hinggit....emmmm..bleh tahan la. nasib sedap. tak rasa mcm yogurt pon. lebeh pada ice cream xpun ice blended. masam masam macam yogurt xda langsung. ok sedap :D



* kat sini patut ada pic..tp bb mcm siput :((















see ya


bubye~ 
 :))





eh eh...sosej dgn popcorn kt TGV Cinema siyes best+sedap...ngidam lg ;)



Monday, April 25, 2011

Hati

Assalamualaikum...~


hari2 yg dah tak busy sekarang. rilek saja. dalam rilek2 tu. hati rasa sedih ja. adoi. aku ke yang buat salah? mungkinla. tp apa yang aku cakap tu xda menyatakan ap2 niat mcm yang dikatakan. xda niat langsung. sikit pun xda. tp tiba2 dah kena marah. keluar kata-kata cmtu. sentap taw tak???? 


terus buat keputusan nak diamkan diri. ok berjaya. diam terus. puas hati ke? tak2....sedih sangat nie. huaaaaaa... hati tolong sabar yeee....sobs~



:'(










bubye.

















p/s: 1 4 3

Sunday, April 17, 2011

Calon-calonya adalahhhh~

Assalamualaikum...~



hai.....praktikum dah hbs ye...yay! syukur Alhamdulilah, semuanya berjalan dengan lancar dan baik..markah xtaw dapat brapa...baru nk intai2...cegu tutup...siap buh salotape lg kt sampul tu....huaaaaaaaa~ xleh nk ngendap ckit pun....xpa2....bleh bg sdp hati...xjd nk buat niat jht ckit..heheheh ;)




student lucky2 sy :')



calon 1
nama: aisy khaizuran...
sebutan aizi ye...huk3...
student yg xreti duk diam skali...pastu klau mrh...xfhm die ckp ap...sbr2 :'(



calon 2
nama saya Jebat Minkail...sy nakal jgk...tp klau cegu Atika n cegu Alia mrh...sy bek kjp...dgaq ckp kjp...tp ok la...dgaq ckp gak kn jebat =) 
cikgu rndu la ngn Jebat...sbb Jebat slalu usik cikgu...duk kenen2 kn cegu...gatai la awok.... :P




calon 3
saya Muhammad Syazwi Haikal....kwn2 pngil Haikal...bdak palingggggggggg nakal gak la...suka duk jelir2 lidah kt cegu....adoi....palingggggg byk mkn...mkn je keja mntak tmbah...bdk palinggggg kecik jgk...aktif2. *nanges :'(




nie waktu tema makanan seimbang...ajaq kenai sayoq...suh depa buat muka guna sayoq tu...tgk la...betapa nya duk xdiam kn....amik gmbaq pun........~ kn3 *nanges lagi :'(
pnt cegu posing.....
tu2....bdak yg paling kiri duk sengih nmpak gigi tu...lg la buasnya...slalu dia buat something...buat xheran ja...xlarat layan...xtaw la apa masalah dia....mungkin ampa bleh bg pendapat....
kalau die buat something...dia akan tgk2 cegu...pastu sengih2 cm kerang busuk...cm nk amik prhatian gitu...
ampa rasa kn...apa masalah dia ???
aku xda masalah ngn dia...hbs sgt....tarik tlinga...cubit2...pastu,.....panggggggggggg! kt blakang...pedih tgn :'((


kalau nk ikut...mcm2 prangai budak2 nie...kena sabar byk2...tp aku xsabar kn...tarik tlinga ja keja...hahahahha....lg satu...depa nie mcm2 latar blakang...duk terbawak2 smpai sekolah...ada yg tamau mkn...xreti pegang sudu...nk mkn ja nanges! muka sedeh...mkn pun sedih :( sbb apa...? sbbbbbb...bibik yg tolong suap time mkn..jd xreti pegang sudu n suap sendiri...tu pengalaman baru aku dengaq...nanti ampa dpt anak...jgn duk bg bibik suap bila dh umoq 4 5 6 taun tu...nanti xreti apa...wat malu ja...bdak laki tu....


apa2 pun..sekolah best...cegu best..cegu pk GB suma bek2...sporting gak....bdak2 ok....juz kena rajin jerit n pk aktiviti bg depa sronok...ari2 letih pk aktiviti ngn jerit2....tp sronok ye...dpt mkn free kt pra....hehehehhe...



ok...suma ada 3 calon.....yg paling feveret skali.............
tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa~






















with hang Jebat :D



skang dh masuk blajaq balik...malas nya nk g class....malas nya nk amali..malasnya nk stdy untuk exam...nk cuti terus...balik rumah...goyang kaki pas praktikum...kn best klau cmtu :))))





.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



stakat tu ja psal skolah 

bubye..~
:)

p/s: saja bg nampak panjang  :P


Friday, April 8, 2011

busy lg....bz lg... :(

Assalammualaikum..~



Aritu dh janji nk update psal sekolah aku praktikal tiap2 minggu.....tp.tptptptptptp....bz gila....xsempat ahhhh. nie pun curi2 masa je. mlm nie rht2 dulu. sok da stat weekend ye. struggle lg buat keja.last asgmnt yg patut antar ari nie...tp aku xbuat. group aku pun xbuat. jd weekend nie kena struggle la...ahad wajib antar! ari ahad juga...last observation..yay!! tp kena struggle sedia rph rps ngn bbm...huaaaaaaaaaa~ tdoq kul 4am lg la...better siap kn weekend nie cpt2..laju2... :))













bubye~
:)












p/s: yayyy! praktikum tgl lg seminggu...observation ada lg 1....xsabar nk hbs... :))
p/s: tgh sibuk2...tingat kt umah la...~ Durrah lg...rnduuuu nya :((

Friday, March 25, 2011

Selamat Pagi Cikgu









Assalamualaikum...~


bgs nya klau skang ada murid2 cm dlm vdeo tu...senang keja aku.....xda kena jerit2...tarik tlinga...praktikum..praktikum.....
da seminggu berlalu....tekak da sakit....hari2 yang sgt bz...xsempat nk buat pengurusan diri...mmg aku haru biru la jadinya. byk nye RPH dan RPS nk kena buat. bdak2 pra sekolah yg nakal+ bising+wat xheran kt cegu Atikah. huaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa~ cdey la cmni...mrajuk la cmni.....sape bising je...aku denda...hahahahaha...yes2..pdn muka :P
tp...tp...tp.....jd baik kjp je...pastu nakal balik......sabo je la.....



hari ini (khamis) lecturer dtg observe..boleh la...komen2 yang memberangsangkan. lecturer bagi idea untuk aktiviti. idea utk tenang kanak-kanak yg sgt aktif lps rht nie...
cikgu pebimbing juga baik...alhamdulilah...cuma sekolah nie sgt aktif jd aku juga kena aktif...hohohoh...asgmnt xsempat nk sentuh lg....haihhhhh....


ok...dak pra aku ada nama HAQ...tudiaaaaaaaaaaaaaaa aihhhh.... mcm dlm filem la plak...mmg ingat smpai bila2 lah.....mmg duk ingat nama dia ja first2 msk class...dan nama2 lain yg sgt pnjang dan susah nya nk ingat. nama yg sgt lah style...mmg ikut zaman la parent skang..


any pic...mls lg nk uplod...next entry je la.....



gud luck kwn2 class saya yg sama2 praktikum....smoga berjaya jadi cikgu pra yang baik dan garang...hehehehhe...utk diri sendri gak...
dan kat kwn2 batch  PISMP ambilan Jan 2009....
GUD LUCK KORANG!!
(>_<)


.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



ok bubye....~
@_@


Thursday, March 17, 2011

Cuti Skolah



Assalamualaikum~



baru2 nie aku g jln2 ngn fmly...best2....xde ar org pgl overseas kn...tp kira cm luar negara gak la...hahahahha...blagak gila..g Thailand je pun.....ok2...lbeh detail lg g Hatyai....not the 1st time I go there...dh beberapa kali...tp kali nie sgt teruja....dpt shoping...mak blanja...hahahah...sronok! 


berkumpul kt sempadan....tunggu van....pastu trus gerak ke sana..ada la dlm sejam perjalanan dr pdg bsaq tu....ok2...dlm masa sejam tu...lapaq gila...pg tu xmkn ap2...kul6.15 da bgn siap2...adoi....6.45 kuaq umah.awai kut..elok2 ja smpai kt market 1st lokasi suping...kita makan dulu....hentam nasi trus ye.....pastu suping2 kt bwh tu....kt market depa...bleh la...brg mhl jgk...kena pndai tawar2 harga.....




pastu gerak ke 2nd market lak...xda ap sgt yg best...pnt jln je...adoiii...ltey2.....kali nie aku dh xsuping...xda mood dh...brg pun xda yg nice2....pastu gerak p solat....pas solatttt...tmpat yg di tunggu2...aku g Ice Dome Hatyai....gila ahhhh...siyes truja...mmg p hatyai...sbb nk g ctu...finally....~




bg yg xtaw ice dome tu...die umah ais...dlm tu suhu dia 15 *c...bleh kn? hehehehhe
harga tiket nk msuk dlm tu 300..mhl kn...trus jatuh miskin...tipu je....300bath convert duit Malaysia MYR30..hehehehhehe...sblm masuk depa bg jacket tebal yg kiut miut.....n sarung tangan....sblm masuk jgk....depa bg la ckit penerangan...tp dlm bhasa Thailand...xfhm :((
ckp omputih nye utk org Malaysia....2 benda je ckp....
" turn off ur hand phone now!"
"turn on ur camera now!"
tp dlm bahasa thailand..pnjang kut xplain nye...sbr je la.....

msuk2 je...mulut kuar asap....sejukkkkkkkkkk!!!! sape nk p...sila pkai kasut lengkap berstokin....jgn pkai sliper ja...nti kebas kaki cm aku...pdn muka! kalut nk kuar ja...jari kaki kebas gila2...cdey ar...xpuas kut..
dlm tu ada ukiran2 bangunan yg femes over the world suma nya from ais ok.....KLCC pun ado! 


pas kuar...bg balik jaket n sarung tgn....ada la tmn bunga ckit...dgn decoration yg cantik...bunga2 overseas taw...yg hidup kt tmpat2 sejuk tu...yg aku kenai bunga tulip ja...yg len xtaw...looseer~ buuuu







last skali kt tmn bunga....nie ja yg npk bunga yg cantik2 n segar bugar


overall...sgt best...sgt puas ati dpt msuk ice dome...suping2 tu...len kali pun leh g lg..hahahahhaha....
sape2 nk g....ajak la aku sama...nk p lgggggggg~ >_<


korang msti da crita holiday korang yg lg best dr aku kn....
sharing is caring....eh2...ada kaitan ke?
heheheheh......









ok then...bubye....~




Tuesday, March 15, 2011

My Boo

There's always that one person that will always have your heart
You'll never see it comin', 'cause you're blinded from the start
Know that you're that one for me, it's clear for everyone to see
Ooh baby, oh, you will always be my boo
(You gotta rock away to this one)

See, I don't know about y'all, but I know about us and
It's the only way we know how to rock
I don't know about y'all, but I know about us and
It's the only way we know how to rock

Do you remember girl, I was the one who gave you your first kiss
'Cause I remember girl I was the one who said put your lips like this
Even before all the fame and people, screamin' your name
Girl, I was there and you were my baby

It started when we were younger you were mine, my boo
Now another brother's taken over but it's still in your eyes, my boo
Even though we use to argue it's alright, my boo
I know we haven't seen each other in a while
But you will always be my boo

I was in love with you when we were younger you were mine, my boo
And when I see you from time to time I still feel like, my boo
And you can see it no matter how I try to hide, my boo
And even though there's another man who's in my life
You will always be my boo

Yes, I remember boy, 'cause after we kissed
I could only think about your lips
Yes, I remember boy, the moment I knew you were the one
I could spend my life with
Even before all the fame and people, screamin' your name
I was there and you were my baby

It started when we were younger you were mine, my boo
Now another brother's taken over but it's still in your eyes, my boo
Even though we used to argue it's alright, my boo
I know we haven't seen each other in a while
But you will always be my boo

I was in love with you when we were younger you were mine, my boo
And when I see from time to time I still feel like, my boo
And you can see it no matter how I try to hide, my boo
And even though there's another man who's in my life
You will always be my boo

Oh my, oh my, oh my, oh my, my boo
My oh, my oh, my oh, my oh, my boo

It started when we were younger you were mine, my boo
Now another brother's taken over but it's still in your eyes, my boo
Even though we use to argue it's alright, my boo
I know we haven't seen each other in a while
But you will always be my boo

I don't know bout y'all, but I know about us and
It's the only way we know how to rock
I don't know bout y'all, but I know about us and
It's the only way we know how to rock

It started when we were younger, my boo
Now another brother's taken over










p/s: i love u.... <3




sabar je lahhhh

Assalamualaikum~

bb sgt lahhh slow...xleh nk uplod gambar....arrrrr...geram btl....nti la aku update g jln2 ritu...hehehehe...sronok btl....ditaja sepenuhnya....huahuahua...tp xsempat nk suping byk2...tu yg buat aku stress...nk cari mknan best pun ssh....xbrapa nk lalu sgt.....



nk gtaw nie...ht lbey tenang skang...huhu...mls nk cari psal ngn org...kt sesapa...kut2 aku ada wat salah kt ampa...mntak maaf ek...mungkin xsdr dri ni da wt salah ke ap kn....xmampu nk ucap maaf secara berdepan...dgn cara nie...lebih ada kekuatan...sori sgt2... >,<





ok...bubye~
>_<






p/s: xsuma org suka dgn tindakan n perangai kita. chill!

Sunday, March 6, 2011

da ready ke nie???

Asslamualaikum....

dalam masa 2mnggu lg...aku nk kena jd cegu dh...
cmna nie...neves kut..cegu pra lg....
aku bkn nya mesra sgt ngn dak2 kecik nie...
tgk ngis ka..main2 ka...keja nk cubit...mrh2 jer...
xready...xready lg laaaaaaa.....
patah balik msuk sem 1..hehehehhe
ok....Sk Ibrahim Sungai Petani...nti cegu maiii...
utk bdk2 pra je...(ada ke dak pra bc blog?) ;)



dr segi penampilan lak....ada dh gaya cegu tu...tp bila pkai baju kurung la....mau pakai tshirt n jeans....errr...org pun xsure btui ke x aku nie bakal cegu....ceewaahhhhh~
berusaha2!!!



Sk  Ibrahim....depa ckp skolah elit.....takutttt nyeee.....tp..tp...tp...gb bek kut...sporting hbs...ok la tu...xjmpe gb lg...bwu lalu dpn skola je...tgk2...tinjau2 dr luaq..nk p jmpa dak pra je pun...rilekkk sudaaa.....
ap aku ngarut nie...sori wat spe2 yg bc nie jd srabut....


ok...byeee~

















eh2....ada lg.......
patut ke aku buh pic aku yg comey2 tu..hmmmmmm...xsedia lg la....huk3....
bg aku jd cegu dulu ehhhh...
baru aku buh gambar tgh mngajar tuuuu...
pkai vouge2...baru leh share ngn ampa...kalau aku slekeh ja...sapa nk baca blog nie knnn...huhuhuhu

nti aku update pengalamn 1st prktikum aku...
bleh la share...kongsi2....
ampa msti xtaw kn prangai dak2 pra nie cmna....
nti aku story2 la.....xpun kita share pengalaman masing2...hehehehhehe







ok2..bubye...~

Tuesday, March 1, 2011

Tadaaaaa~

Assalamualaikum...

opsss...template da baru.... heeeee~
meh la rmai2 mlawat saya kt cni.....
byk lagi nie nk blajar utk improve my page...hope uolllzzz like it...and enjoy reading :)
cmne nk add nuffnang ye? spe2 leh tlg buat tutorial x??? 
tlg...tlg.... (^_^)!


bubye~

Sunday, February 27, 2011

Aigooooo...Aigoooo...

Assalamualaikum....

sok aku kna submit asgmnt...dh stat suku...baru buat pengenalan....gila ah...payah kut nk menghurai...idea xmari....idea xmari...cdey btl...org lain dh siap...aku duk blur lg....huaaaaaaaaa~
xpe2...chaiyok2 mlm nie....wuwuwuwuwu



bila stress or xdpt idea...aku akan tdoq...rilek2 dulu buat cm xda apa2...dh lewat2...baru nk kalut...hahahahah...pemalas btui aku...apa bleh buat...aku mmg suka keje last minit nie (tgn dibahu, mata hitam ke atas) lalalallalal~

bubye~

Saturday, February 26, 2011

SUPERMAN!! ~part 2~

Assalamualaikum~

cantikkk nya...cm FT  nye design superman.....color pink lg...so ladies yaw....suka2...hahahahhaha



supergirl yawwwww!

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


xsabar...xsbar....hehehehhe ;)



bubye~




Friday, February 25, 2011

11 Januari

hello~
taw ja tarikh tu dh lepas kn...
tp...lagu by gigi nie...best sgt2...
memberi makna kat dri sndri ok....
jum sme2 nyanyi....enjoy ya :))

Gigi - 11 Januari

Sebelas Januari Bertemu
Menjalani Kisah Cinta Ini
Naluri Berkata Engkaulah Milikku
Bahagia Selalu Dimiliki
Bertahun Menjalani Bersamamu
Kunyatakan bahwa Engkaulah jiwaku

Akulah Penjagamu
Akulah Pelindungmu
Akulah Pendampingmu
Di setiap langkah-langkahmu

Pernahku Menyakiti Hatimu
Pernah kau melupakan janji ini
Semua Karena kita ini manusia

Akulah Penjagamu
Akulah Pelindungmu
Akulah Pendampingmu
Di setiap langkah-langkahmu

Chorus:
Kau bawa diriku
Kedalam hidupmu
Kau basuh diriku
Dengan rasa sayang
Senyummu juga sedihmu adalah Hidupku
Kau sentuh cintaku dengan lembut
Dengan sejuta warna 




mode: jiwang :D

SUPERMAN!! ~part 1~

ok2...suka gila ngn superman....heheh
npe ye???
sbb2.....
FT jugak suka ngn superman...yay!
nk jd cm FT....hohoh...

nie superman btl nye...tamau jd cm dia...

weehuuu~ my superhero....nanak bju cm die....
supaya aku leh wat aksi cm die wat tuuu~ hehehehe

tu je...bubye~ =)



Saturday, January 29, 2011

Baru...New~

tukar templet lg...huhu...
xda ap yg best pun ngn blog nie..heheheh
nway....juz nk share smthing yg buat aku happy...cdey...
something yg aku boleh  share some education thing with uollzz kn...maybe2 la kn....
ia akan datang xlme lg....


bye~